Logi

På Norrskensudden hyr vi ut boende för både företag och privatpersoner. Du bor med självhushåll i vårt Gästhus och vår Bagarstuga. Behövs fler sovplatser har ni möjlighet att hyra det också, låt oss bara veta i förväg vad som önskas.

Vi erbjuder charmiga semesterstugor som för minnena tillbaka i tiden. Bastu och eldstad finns nere vid sjön för vila och avkoppling. Allt i en naturskön omgivning, med det majestätiska Falkberget som reser sig i bakgrunden av sjön.

Hos oss kan ni året runt uppleva naturens fantastiska skådespel, alldeles gratis. Ta polarnatten till exempel, som sprakar med sitt gulgröna norrsken, och den blå timmen - då det snövita täcket plötsligt bäddar landskapet i ett mystiskt blå nyans. Midnattssolen får ni heller inte missa - den både värmer och laddar oss, i nästan hundra dagar utan natt.

Polarcirkeln är inom en timmes räckvidd, och Europas största obundna vattenfall - Storforsen ligger ännu närmare. Du är långt ifrån stan, men det var väl tanken? Hemtrevnad, avkoppling och harmoni i en skön balans.

Norrskensudden – hos oss sover ni gott!

Se våra alternativ

Här visar vi tre av våra populäraste boenden. Vill du se fler bilder eller läsa om varje stuga/hus, klicka bara på bilden.